ΥπηρεσίεςServices

Τεχνική Υποστήριξη

Η εταιρεία μας από το 1977 διαθέτει στελεχωμένο και έμπειρο τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης αφορούν τους δύο βασικούς τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας.

Μηχανές Γραφείου

Η εταιρεία μας ασχολείται με την πώληση και τεχνική υποστήριξη μηχανών γραφείου από την ίδρυση της (1977).

Διαθέτουμε οργανωμένο και πιστοποιημένο τμήμα υποστήριξης για Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές (Admate, Olivetti, ICS, Extra, Hitech, Infopos, Infocarina, SAM4S, Samsung, RBS).

Ηλεκτρονικά Ρολόγια παρουσίας ΜΑΧ.

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές

Παράλληλα με την δραστηριότητα των μηχανών γραφείου, η εταιρεία έχει αναπτυξει από το 1986 και τμήμα υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και δικτύων.

Υπηρεσίες για ιδιώτες

Στα γραφεία της εταιρείας μας λειτουργεί οργανωμένο service Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Σταθερών, και φορητών), Οθονών Η/Υ, και περιφερειακών.

Μπορούμε να καλύψουμε από τα πιό απλά έως και και τα πιο πολύπλοκα τεχνικά προβλήματα που αφορούν προβλήματα υλικού ή λογισμικού γρήγορα και οικονομικά.

Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

H ικανοποίηση των εταιρικών πελατών μας βρίσκεται καθημερινά και σταθερά σε απόλυτη προτεραιότητα. Η ποιότητα στο σχεδιασμό και την εκτέλεση κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε, με υψηλές προδιαγραφές, αλλά και διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των διαδικασιών και συστημάτων μας, με οδηγό πάντα τις ανάγκες της αγοράς και τις απαιτήσεις των πελατών μας εγγυάται σωστή και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.

Η ικανότητα της ΜΑΧ Hellas να ανταποκρίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα με επιτυχία στις απαιτήσεις τoυ πελάτη οφείλεται στον υψηλής ποιότητας τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο της προηγμένης ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, υποστηρίζουμε και συντηρούμε δίκτυα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και είμαστε δίπλα σας με υπηρεσίες απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης, τηλεφωνικής υποστήριξης, επι τόπου υποστήριξης με συμβόλαια συντήρησης ή με αποκοπή.

Ζητήστε μας μια προσφορά, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.